Cookie consent script
DOUMA
NAAIMACHINES
U bent niet ingelogd
0 artikelen in winkelwagen
aanbiedingen
nieuwe artikelen
Algemene voorwaarden
Privacy reglement
Cookie beleid

Douma Naaimachines
Wilhelminastraat 17
5141 HJ Waalwijk
Tel.: 0416-341247
© Copyright 2008-2020
Babylock   Embellisher € 549.00  

          BASIS KENMERKEN  
Klasse:
Prijs/Kwaliteit:
Lessen: Ja
Handleiding NL: Ja
Voorraad: Ja
         
Machine folder

Verwerkelijk je dromen en ideeën, knutsel en creëer met je baby lock embellisher viltmachine. Zonder draad, alleen met 12 naalden kun je zelfs zonder oefening met een paar kleurige lapjes of wollen garens decoratieve accessoires maken, of kleine cadeautjes voor vrienden. Waag met de baby lock EMBELLISHER viltmachine eerste stappen in de wereld van de fantasie. Het vilten met de baby lock EMBELLISHER viltmachine onderscheidt zich van het klassieke vilten. Er wordt geen weefsel gemaakt, zoals gebruikelijk is, maar op een bestaande ondergrond wordt vilt gemaakt. De baby lock Embellisher viltmachine werkt met 12 viltnaalden waaraan zich kleine weerhaakjes bevinden. Deze kleine weerhaakjes verbinden de stoffen, wollen draden, garens en vergelijkbare dingen met behulp van hun eigen vezels. Daarbij kun je de stof vrij onder de naald bewegen en kun je op die manier verschillende siereffecten bereiken.
Het eenvoudigst is het met merinoswol of viltwol te vilten, maar voor wonderbaarlijke effecten is organzaweefsel ook geschikt. Andere wollen stoffen, maar ook jeans, zijde en andere stofsoorten zijn met de baby lock EMBELLISHER goed te verwerken.

Altijd een draadlengte vooruit ...
Sinds meer dan 50 jaar schrijft baby lock zijn succesverhaal. Japanse visionairen hadden het doel de overlock voor huiselijk gebruik revolutionair te veranderen. Sindsdien verovert de kleine overlock met zijn bijzondere eigenschappen de wereld. De bekendste eigenschappen zijn de wave-steek en het jet-Air ThreadingTM-systeem of ExtraordinAirTM Threading-systeem. Dat is een ATD-systeem dat de draadtoevoer automatisch regelt.

We noemen u nog enkele kenmerken:
  • Garantie verlenging mogelijk tot 5 jaar 'all risk'